Program ve uygulama indir

Hornet

Aradığınız uygulama veya oyunu bulamadınız mı?

Hornet, dünyadaki milyonlarca gay ve biseksüel erkek tarafından flört için kullanılan bir uygulamadır. Dünya çapında gay ve biseksüel erkekler için en popüler sitelerden biridir. Ama bu uygulamayı kullanabilmen için 18 yaşından büyük olman gerekiyor. Türkçe dil desteği ile kullanması kolay bir yapıda. Kendine ücretsiz bir profil oluşturarak diğer üyelerle iletişime geçebilirsin.

Hornet Uygulaması Özellikleri

Hornet, üyelerine sınırsız mesajlaşma olanağı sağlamaktadır. Bu web sürümünde özel bir mesajlaşma sayfası yoktur. Mesajlar profil sayfasına yansıtılıyor. Fakat tablet ve telefon gibi mobil cihazlarda özel bir mesajlaşma penceresi vardır. Ayrıca canlı sohbet odası da bulunmaktadır. Sohbetler 7/24 sürmekte ve herhangi bir zamanda yüzlerce insanı bulmak mümkün.

Hornet indir işlemini android cihazınla yapabilirsin. Daha sonra kendine ücretsiz üyelik almalısın. Profil bilgilerini doldurarak uygulamaya giriş yapabilirsin. Bundan sonrasında yeni arkadaşlar edinebilirsin. Paylaşımlarda bulunarak üyelerle etkileşime geçebilirsin.

Kullanımı kolay olan mobil uygulamanın;

  • Ücretsiz oluşu,
  • Fotoğraf paylaşabilme,
  • Hikâye paylaşabilme,
  • Kolay profil oluşturma,
  • Diğer üyelerle sohbet,
  • Düşük veri tüketimi gibi belirgin özelliklere sahiptir.

Mobil versiyonunun web versiyonundan farklı olarak, messenger kutusu vardır. Ayrıca hikâye paylaşabilme bölümü bu uygulamada çok popülerdir. Hornet mobil uygulamaya reklam çok gelmektedir. Bu yüzden hesabına ve mesajlaşma kutuna spam gönderen başka botlarla karşılaştığında kritik sorunlarını bildirebilirsin. Mobil uygulamasında en iyi özelliklerden biri gönderdiğin mesajı alıcı görmediyse, mesajı iptal etme imkânının olmasıdır.

  • Mobil uygulama masaüstü sürümünden tasarım yönünden daha üstündür.
  • Hikâyeler bölümü gayet rahat bir kullanım sunuyor.
  • Mobil uygulamanın grafik kullanıcı ara yüzü kullanıcı dostudur.
  • Hornet indir işlemi ile kaydolmak, masaüstünden çok daha kolaydır.

Hornet Web Sitesi Özellikleri

Web sitesi ile kayıt olman da çok kolay. Google ya da Facebook hesabın varsa, tek yapman gereken bu hesaplardan biriyle kayıt olmaktır. E-posta doğrulaması senden istenmeyecektir. Parola oluşturmana gerek yok. Web sitesi sana 5 karakter uzunluğunda otomatik bir kullanıcı adı atacaktır. Daha sonra parolanı istediğin bir zamanda değiştirebilirsin.

Sonuç olarak; Hornet indir işlemi yaptıktan sonra üye olmak istiyorsan, Google veya Facebook hesabının istenmesinin nedeni doğrulama işlemi içindir. Böylece her iki uygulamanın kapsamlı çapraz doğrulama işi yapması ve bu sebeple sitenin hesabın gerçekliğinden emin olmasıdır.